El Club de Futbol E1 Valencia-Paiporta deixa el partit després de rebre insults racistes un dels seus jugadors

L’ Ajuntament de Paiporta i el Servei Municipal d’Esports mostren tot el seu suport i solidaritat al  Club de Futbol E1 Valencia -Paiporta, després dels desagradables esdeveniments d’aquest cap de setmana, quan un jugador de l’equip juvenil va patir greus insults racistes de banda d’un rival.

Així mateix, comparteix la decisió presa pel club de retirar-se del partit immediatament davant la inacció de l’autoritat competent sobre el desenvolupament del joc. També expressa la seua solidaritat i suport al futbolista objecte dels greus insults racistes proferits per un rival.

“El racisme i la xenofòbia són actituds que cal extirpar de la vida quotidiana i de qualsevol pràctica esportiva. No hem de consentir que aquests comportaments es normalitzen ni en un terreny de joc ni en cap altre lloc. Per aquest motiu, esperem q per part del club rival i la  Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana es pendran les mesures pertinents per aturar aquestes actituds execrables”, afirmen des de l’Ajuntament.

Des del Club paiportí afirmen que «el futbol és un esport global i un exemple d’inserció pel que no entén de races ni d’ideologies. Per aquest motiu volem informar que en cas de repetir-se qualsevol acte d’índole racista o xenòfob en qualsevol dels partits que dispute algun dels nostres equips prendrem la decisió irrevocable de retirar dit equip del partit, sense importar quin sigua el resultat «