El Mercat de L’Horta a la Taula de Godella celebra la tardor

Dissabte, 1 d’octubre, a partir de les 10 hores, els assistents a la plaça de l’ermita de Godella tindran l’oportunitat —a banda de comprar productes ecològics— d’aprendre a cuinar i menjar més sa. La tardor ha arribat amb la inestabilitat amb què se la sol relacionar, però per a dissabte s’espera bon temps. «Perfecte per a gaudir del matí en un lloc tan agradable com el Mercat de Venda Directa de Godella».

Els encarregats d’aquesta fira pionera a la Comunitat Valenciana confien que hi haurà bon ambient i un gran seguiment de les activitats. «La gent que portarem com a ponents són persones amplament reconegudes en el món de l’ecologisme per l’interés del seu treball». Es tracta d’Agnés Pérez i Nani Moré. La primera parlarà —a partir de les 10 hores— de receptes de cuina dirigides a enfortir els ossos i articulacions, elaborades amb productes del mateix mercat. Per la seua banda, Moré instruirà als presents en la cuina en cru de productes de l’horta. Per a acabar, a les 12.30 hores es visionarà, a Villa Eugènia, el documental dirigit per la mateixa Moré, titulat El plat o la vida, un film que estableix les diferències, tal com diu l’autora, «entre omplir panxes i menjar bé».

Per a acabar d’adobar-ho, aquestes activitats coincidiran amb el Mercat d’Intercanvi programat a la Setmana de la Joventut. «Ingredients hi ha de sobra per passar un matí agradable amb família i amics a l’Ermita de Godella», afirma Irene Ferré, regidora de Medi Ambient.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *