La Biblioteca de Paiporta posa a disposició del usuaris quatre tabletes i ordinadors portàtils

La Biblioteca Pública de Paiporta ha posat recentment a disposició dels usuaris i usuàries quatre tabletes i quatre ordinadors portàtils per a que es puguen utilitzar en les seues instal·lacions. D’aquesta manera, es pretén facilitar l’accés a la informació i el treball a través de qualsevol mitjà a les persones que acudeixen a la biblioteca.
Aquesta millora en el servei ha estat una iniciativa conjunta de les regidories de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, i la de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, i arriba després de la posada en funcionament de nous punts de connexió a internet sense fils, un servei que presentava greus deficiències i causava nombroses queixes.
Totes aquelles persones interessades en utilitzar les tabletes i els ordinadors portàtils han de dirigir-se al mostrador d’atenció de la Biblioteca per informar-se de les condicions.
A més, la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana ha instal·lat un aparell d’aire condicionat en la sala on es troben els servidors i switches del sistema informàtic del Centre Cultural, una habitació que necessita refrigeració per a que les màquines mantinguen una temperatura òptima i no s’espatllen.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *