La Policia Local d’Albal interposa 43 denúncies el primer cap de setmana del toc de queda

La Policia Local d’Albal ha interposat 43 denúncies el primer cap de setmana del toc de queda autonòmic.

L’alcalde de la localitat, Ramón Marí, fa un cridament a la responsabilitat per frenar el virus: «El toc de queda autonòmic i l’estat d’alarma nacional s’estrenen a Albal amb una xifra de denúncies molt preocupant de cara a aconseguir frenar la pandèmia del Coronavirus, molt present des de principis d’any.

Segons les dades que m’ha facilitat este matí la Policia Local d’Albal, entre la matinada de dissabte 24 i ahir diumenge 25, s’han alçat 43 denúncies, 26 per no dur la mascareta i 17 per no acomplir el confinament nocturn. Les sancions per botar-se les restriccions sanitàries són de 100 euros en el cas de no dur la màscara i de 600 per no restar a casa en el tram de 00.00 hores a 6 de la matinada.

Continue fent un cridament a la responsabilitat ciutadana per limitar els contagis. El virus ha costat moltes vides, ens ha llevat certa llibertat i està ocasionant greus problemes econòmics derivats de la crisi global. La pandèmia ha arribat per a quedar-se una temporada i tenint en compte la situació cal que es respecten les normes sanitàries decretades, el compliment de les quals anem a garantir amb la vigilància dels agents de la Policia Local».