La riquesa floral de Xirivella vista a través d’una exposició

La Casa de Cultura de Xirivella acull fins el pròxim 29 de gener una exposició de fotografies sobre la flora urbana de la localitat i també de la silvestre i conreada de l’horta que envolta la població.

‘Els colors de la vida’ mostra detalls de la riquesa floral de l’entorn que passen pràcticament desapercebuts per als ulls dels veïns i veïnes de la localitat.

La seua autora, la veïna Salomé Bielsa, barreja la seua afició per la botànica amb la curiositat d’observar les plantes i fotografiar-les per a identificar-les després.

Autodidacta en el camp de la fotografia i en la botànica, ha cedit l’ús de les seues imatges al Museu d’Història Natural de Londres, l’Herbari virtual de Jaca, diferents guies didàctiques, exposicions i fins i tot universitats com la de Singapur.

Una mostra didàctica

Dins dels actes per la celebració del Dia de l’Arbre, el pròxim 30 de gener a Xirivella, la Casa de Cultura ha organitzat visites escolars per a vore l’exposició.

Dos professors de la localitat, Paloma Castellano i Ferran Pastor, han elaborat material didàctic per tal que es treballe a l’aula i la visita siga el més profitosa possible.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *