L’Horta Sud llança el lema “Guanyem-li el pols a la violència”

Amb motiu de la celebració del 25N, Dia Internacional contra la Violència Masclista, la Mancomunitat de l’Horta Sud continua llançant noves propostes dins la campanya de conscienciació #STOPMASCLISME. En esta ocasió es tracta d’una nova acció conjunta oferida a tots els municipis de la comarca amb missatges clars i contundents per tal de fer calar en la societat la idea de que junts “Guanyem-li el pols a la violència”. El cartell dissenyat sota este lema ha estat repartit a tots els consistoris de l’Horta Sud donant eixa imatge d’unitat contra esta xacra.

A més, la Mancomunitat ha repartit més de 2.000 polseres de silicona i altres 3.000 de tela, totes amb el lema violeta #STOPMASCLISME, per a l’us dels ajuntaments en les seues corresponents campanyes. Segons declara el president de la institució Intermunicipal, Carlos Fernández Bielsa, “Hem de caminar junts, i de fet anem units, per a aconseguir que cap dona haja de pasar mai per on no vol. I acabar amb un masclisme intolerable en la nostra societat”.

Les polseres, i la campanya, complementen ara a més el repartiment de carpes i materials que este passat estiu va oferir la Mancomunitat a tots els ajuntaments. Uns equipaments que van conformar una xarxa de Punts Violeta, o llocs segurs, per a tota dona que necesitara en qualsevol moment ajuda o assessorament, i en qualsevol cas una iniciativa per conscienciar a tota la societat “en el camí d’aturar el masclisme i la violència de gènere”. Segons explica el president “volem donar visibilitat a un gran problema social que, a dia de hui, no hem aconseguit aturar”.

Així, en l’últim plenari celebrat a la Mancomunitat tots els membres que el conformen van posar amb la polsera de la campanya i fent el gest d’#STOPMASCLISME al saló de plens de la institució. L’objectiu és donar eixa imatge de rebuig, en bloc, a la violència, especialment de cara al 25 de novembre.

D’esta manera la Mancomunitat de l’Horta Sud seguix fomentant el treball en equip amb totes les tècniques i regidores d’Igualtat, en constant contacte, per seguir treballant conjuntament.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *