Massanassa projecta dos noves sales esportives multiusos al poliesportiu municipal

El poliesportiu municipal de Massanassa comptarà amb un nou pavelló amb la construcció de dos sales esportives multiusos per a oferir un major servici i cobrir les necessitats existents de les activitats esportives.

El preu d’adjudicació de l’obra és de 318.462 euros, dels quals l’Ajuntament de Massanassa ha aconseguit una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports per un import de 189.953 euros.

“Dins del pla d’inversions municipal, hem posat en marxa esta obra per a millorar la qualitat de la pràctica en l’esport. A Massanassa sempre hem apostat per l’esport i això pot veure’s en tota l’oferta esportiva, tornejos i grans esdeveniments que se celebren en la nostra localitat. Davant esta necessitat, hem decidit construir este ‘pavellonet’ donant un servici superior als nostres veïns i veïnes”, manifesta l’alcalde de Massanassa, Paco Comes.

La construcció de les dos noves sales esportives es preveu que finalitze al mes d’octubre d’enguany, en un terreny que compta amb un espai de 276,38 m². En elles, es realitzaran activitats esportives en grup, dirigides i assessorades per un monitor/a com poden ser zumba, gimnàstica i manteniment, pilates, etc; moltes de les quals es duen a terme en instal·lacions diferents.

El futur pavelló comptarà amb dos sales diàfanes, que estaran dotades dels lavabos de dones, homes i minusvàlids i unes xicotetes zones d’emmagatzematge. A més, a escassos metres de l’entrada i eixida, es troben els vestuaris del poliesportiu, situats en el centre del poliesportiu per a atendre les necessitats de totes les instal·lacions existents i futures del mateix.