Obrin els restaurants que formen part del Club de Producte Tastem l’Horta

Des de Turisme Carraixet arriben bones notícies: els restaurants que formen part del Club de Producte Tastem l´Horta ja han obert de nou les seues portes i les seues cuines. I ho han fet adoptant una sèrie de mesures per a garantir la seguretat i fer gaudir als seus comensals.


Ca Pepico, Ca Xoret, El Racó, Jadelu, La Lluna de València i La Barraca de Toni Montoliu, impulsats per Turisme Carraixet han pres mesures en la línia proposada per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) per a la reducció del contagi pel coronavirus COVID-19. Distanciament, protecció del personal, desinfecció de mans, orientació al pagament amb el mòbil o targeta de crèdit, són només algunes de les mesures adoptades, que estaran visibles en diferents parts dels establiments. El club de producte Tastem l’Horta es presenta amb aquesta iniciativa com una entitat homogènia i amb visió de futur compartida per a fer front a la nova normalitat, recolzada per Turisme Carraixet, que ha apostat per impulsar i reactivar al seu important sector hostaler.


Gràcies a la reobertura dels sis restaurants, els residents a la Província de València ja poden tornar a gaudir de la millor gastronomia de l’horta. Si durant els mesos de confinament van ser els productors de l’horta amb venda directa els que van disparar les seues vendes, en aquest moment les esperances estan posades en la restauració. Des dels establiments, el compromís amb els productes de temporada de l’horta és total. Les seues portes estan de nou obertes per a gaudir dels millors plats de la gastronomia valenciana.