Torna a Alcàsser el cicle musical ‘A la lluna de l’Alter

Torna el cicle musical ‘A la lluna de l’Alter’, uns concerts en acústic i a l’aire lliure que, en l’edició d’enguany, tindran dues cites musicals: el 21 i el 28 de juliol. «Després de la bona acceptació de l’any passat, tornem a organitzar aquests concerts, que seran completament gratuïts, per a acostar la cultura als veïns i veïnes d’Alcàsser», ha explicat l’alcaldessa de la localitat, Eva Zamora.

 

La primera cita serà aquest dijous, 21 de juliol, amb l’actuació de Xiomara Abello, una jove cantautora de Castelló que, des del seu debut en 2019, ha presentat el seu treball per Llatinoamèrica, Portugal i altres festivals nacionals. Aquesta setmana arriba a Alcàsser per a sorprendre amb un projecte musical que va des del jazz fins a la música tradicional cubana i brasilera.

 

La següent cita serà el 28 de juliol de la mà de Pep Gimeno ‘Botifarra’, que amb el seu espectacle ‘Dos pal sac’ interpretarà el seu repertori habitual on no faltaran els fandangos, les jotes o les havaneres, entre altres estils musicals.

 

Totes dues actuacions començaran a les 22.00 hores al parc de l’Alter. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.