Alaquàs inicia la remodelació i ampliació de la zona d’esplai caní del Parc de la Sequieta

L’Ajuntament d’Alaquàs hainiciat els treballs per a la remodelació i ampliació de la zona d’esplai caní ubicada en l’interior del Parc de la Sequieta, junt al Carrer Lanjarón. Els treballs compten amb un pressupost total de 44.394,50 euros a càrrec dels fons del Pla d´inversions 2020-2021 de la Diputació de València i el pressupost municipal. Les obres a més compleixen amb els principis relatius als Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per la Diputació de València (Acció pel clima, aigua neta i sanejament, ciutats i comunitats sostenibles, energia assequible i no contaminant, entre altres).

Les obres en qüestió permetran duplicar l’espai existen amb lamodificació de la zona, establint dues zones diferenciades per a gossos pp i gossos no pp, barrades, amb arbratge interior i amb serveis de font d’aigua potable, bancs d’espera i paperera.

Les obres per a les quals s’estableix un període de finalització d’un mes permetran continuar dotant al municipi dels espais adequats perquè puguen ser utilitzats per mascotes, veïns i veïnes fent un ús correcte de les instal·lacions.