Alaquás inicia la segona fase de la il.luminació dels camps de les instal.lacions esportives del Terç

Durant els mesos de febrer i març es procedirà a la substitució dels equips d’il·luminació dels camps esportius B i C i de les pistes de pàdel i tennis

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant actualment en la substitució de la il•luminació dels camps B, C, i pistes de pàdel i tenis de les instal•lacions esportives del Terç. Aquesta actuació municipal, que compta amb un pressupost de 76.580,90 euros té per objectiu millorar la lluminositat general per tal d’afavorir les condicions més òptimes per a la pràctica esportiva i garantir un estalvi energètic.

Les luminàries que s’estan utilitzant són de tipus LED i tenen una potencia inferior respecte a les convencionals del 60%. Aporten a més millor rendiment lumínic i per les seues característiques suposaran un estalvi en el consum elèctric anual aproximat de 56.000 Kw/h, i una reducció en les emissions anuals de CO2 de 29,68 tones, a més de l’estalvi econòmic que suposa l’actuació. Aquesta actuació forma part de la segona fase d’un projecte iniciat l’any 2020 en el camp de futbol A.