Alaquàs participa amb èxit en Mediterrània Gastrònoma

Alaquàs va participar ahir diumenge 13 de novembre amb gran èxit en la Fira Gastronòmica del Mediterrani coneguda com Mediterrània Gastrònoma, una iniciativa més per a continuar potenciant la seua presència en importants fires turístiques tal i com va fer el passat mes d’octubre a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana.

Va estar representada per l’Associació d’Hostaleria i Restauració d’Alaquàs (AHORA), concretament pel xef Sebastián Romero Pozo, gerent del Restaurant La Sequieta i president de l’entitat, qui va cuinar en directe l’arròs de Sant Francesc, plat representatiu del patrimoni gastronòmic, cultural i festiu d’Alaquàs.

En l’acte, que es pot visualitzar a través del canal oficial de Facebook de l’Ajuntament d’Alaquàs Som Alaquàs, van estar presents la Regidora de Festes, Sandra Conde, el Regidor de Cultura, Fran Evangelista, i representants de la Festa de Sant Francesc de Paula.

Les persones assistents van poder tastar aquest arròs a continuació en la degustació que es va oferir per a aproximadament 120 persones. A més en van repartir les cassoles de fang i el panet i la cullera de fusta per a donar a conéixer com es realitza el mateix dia de les Calderes de Sant Francesc en la Festa del Porrat.