Amàlia Esquerdo (Compromís): «Alfafar, la nostra prioritat. Per tot el que importa»

Amàlia Esquerdo Alcaraz. Candidata de Compromís a l’alcaldia d’Alfafar.

Per decisió del col·lectiu Compromís per Alfafar encapçale el projecte per al 2023 amb un equip de magnífiques persones, implicades en la societat d’Alfafar. Tenim un projecte amb els nostres veïns i veïnes. Perquè som gent que venim dels moviments socials, culturals, lluites i reivindicacions pel benestar de totes les persones i animals.

Una candidatura local que es presenta per a enfrontar la pròxima campanya electoral amb voluntat d’eixir a guanyar i per a consolidar el valencianisme d’esquerra com a lideratge i alternativa política al PP d´Alfafar i ser garantia de que l’extrema dreta no arribe a governar al nostre poble.

Ens trobem amb un govern local desgastat, en el normal després de tres legislatures, que quan s’enfronta a reptes que no són els “habituals” la seua gestió deixa prou que desitjar. Representen la política continuista, sense autocritica i amb la prepotència que dona el fet d’estar ja quasi tres legislatures en el poder. Això si fotos, vídeos, festes i fullets no ens falten.

En el nostre programa podem trobar propostes molt necessàries, com la creació d’un centre d’oficis i ocupació, restauració de l’edifici Jaume I per a donar espais dignes a les associacions i formació, Oficina d’atenció i gestió a la persona emprenedora, millorar la neteja del poble, il·luminació i construcció d’un auditori, entre moltes altres.

S’acosten les eleccions de maig del 2023, i de nou ens sotmetem a la sobirania del poble. Estem amb força per a continuar proposant polítiques progressistes a l’ajuntament que no es podrien haver fet sense la nostra presencia. Portem 8 anys d’oposició constructiva, fiscalitzadora i rigorosa.

Volem un Alfafar ecologista, feminista, generador d’oportunitats per a la nostra joventut, mirant al nostre patrimoni natural i històric i sobretot que no deixe a ningú arrere en el camí.