Anna Gómez i Paco Fenollosa assisteixen a la Gala benèfica esportiva ‘Alfara esportiva, Alfara solidària’ per Ucraïna

La capitana del Valencia Basket Anna Gómez i el president d’Honor del Levante UD Paco Fenollosa, són dues de les personalitats del món esportiu valencià que assistiran hui a la Gala esportiva benèfica ‘Alfara esportiva, Alfara solidària’ en benefici de la Fundació Juntos por la Vida. Els fons seran destinats al poble d’Ucraïna. Aquest acte tindrà lloc al Poliesportiu Municipal «El Paretó» a les 19 hores.

A més, grans esportistes i clubs han realitzat donacions amb motiu de la gala. Els objectes seran rifats entre el públic assistent. El Consistori i la regidoria d’Esport d’Alfara del Patriarca vol agrair a la jugadora de pilota valenciana Victoria Díez per la samarreta firmada, al futbolista del Valencia CF José Luis Gayà per les seues botes, a la jugadora d’handbol Shandy Barbosa per la camiseta de la selecció espanyola firmada per ella, al porter del Valencia CF Jaume Domènech pels seus guants, al també jugador del Valencia CF Toni Lato per la seua samarreta. A Vicente Iborra, del Villarreal CF, per les camisetes i botes de futbol, al Levante UD per la samarreta firmada, al club de Rugby Edetans Montcada per les pilotes de rugbi, al jugador de pilota valenciana Puchol II per la samarreta, i com no, a Anna Gómez i Maria Pina per la seua inestimable col·laboració en tota l’organització. També donar les gràcies al Valencia Basket per les equipacions aportades, i al Valencia CF per la samarreta signada per tots els jugadors.

L’acte serà presentat per Anunciación Ramírez, Vicedegana de Periodisme de la Universitat CEU Cardenal Herrera, i estarà presidit per Jesús Rodríguez, vicepresident de Juntos por la vida, Jaume Martínez, regidor d’Esports d’Alfara del Patriarca, i Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara del Patriarca. També es contarà amb els familiars de l’ucraïnés Igor Borsyk Vitally, capità de la selecció ucraïnesa de futbol platja, i David García, qui contarà la seua història de solidaritat.

La gala tindrà actuacions de les escoles municipals de fit-Kid, pre-esport, taekwondo i patinatge artístic. «Tota la població està molt implicada i vol col·laborar i ajudar als afectats pel conflicte bèl·lic», explica Martínez. Per la seua banda, Almodóvar destaca la importància de fomentar la solidaritat i l’exercici físic, «dos valors que formen part de la idiosincràsia de la nostra població, amb grans referents en l’àmbit esportiu».

 

Baix el lema ‘Alfara esportiva, Alfara solidària’, el cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril, la població serà la seu de fins a 8 actes diferents on l’exercici físic, la cooperació i fraternitat seran els protagonistes. Cada activitat es realitzarà amb una donació mínima de 5 €, a benefici de la Fundació ‘Juntos por la Vida’.