Arranca una nova temporada en Aldaia Ràdio

La 89.4 de la Freqüència Modulada és Aldaia Ràdio, l’emissora municipal de la localitat que ha estat preparant una nova graella molt esperada i participada a la qual tots i totes tenen cabuda.

Una vintena de programes nous comencen a sumar-se des d’esta setmana als ja incorporats a la programació setmanal de la ràdio, i als arribats d’altres redaccions amigues de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV). Idees noves i nous fitxatges que conviuen ja amb alguns espais tradicionals a les ones d’Aldaia i que es recuperen per a esta nova etapa.

Molta música de tots els estils i temps, humor, tertúlia i debat, història, cultura, festa, esports, i suport a la societat aldaiera són les propostes dels veïns I veïnes aficionats a la ràdio que faran un conjunt de programació variada i plural.

De fet, entre les noves apostes d’Aldaia Ràdio podem destacar l’espai realitzat pels comerços associats de la nostra localitat al qual tindran cabuda totes les botigues i servicis de proximitat que tenim al nostre entorn i que s’han convertit en indispensables. Així, ACODA i AVEMA, preparen un nou aparador interessant i il·lusionant per als i les oients d’Aldaia.

En eixa línia també sumarem un nou espai d’informació esportiva amb ‘Aldaia parla d’esports’, un dels àmbits de major activitat del nostre poble que recull a més nombroses participacions i distincions dignes de menció.

Seguint amb la vocació de servici públic, Aldaia Ràdio mantindrà els informatius, amb ‘Aldaia Setmanal’, ‘Xarxes Vitals’ o ‘Aldaiers pel Clima’, i inclourà una novetat engrescadora amb col·laboració amb el departament d’Educació i els instituts d’Aldaia: Un taller de ràdio promou la il·lusionant tasca d’aprendre a fer un programa de ràdio per a que l’alumnat treballe en equip per traure endavant un espai creatiu treballat a uns estudis reals com els d’Aldaia Ràdio. Per últim l’emissora pública prepara també un espai de tertúlia relaxada, per a tot tipus de temàtica, amb el nom ‘Vent d’Aldaia’.

Tots els espais estan realitzant la formació i el compromís de mesures per garantir el correcte funcionament de la ràdio municipal, i amb seguretat per a totes les parts.

Hui, a partir de les 20 hores, Aldaia Ràdio 2.0 presentarà els nous espais i especialment els col·laboradors que els faran possible en www.aldaiaradio.com I la 89.4 de la FM.