Benetússer llança ‘Benetússer més obert’, un important impuls al bon govern municipal

L’Ajuntament de Benetússer ha anunciat que durant el 2021 iniciarà el projecte ‘Benetússer més obert’, un ambiciós programa basat en el Govern Obert. El projecte estarà fonamentat en les cinc grans àrees d’acció del Govern Obert, com són: la participació ciutadana; la transparència; la inclusió i cohesió social; la comunicació; i la col·laboració. En aquest aspecte s’elaborarà un reglament de Govern Obert on s’establirà un marc normatiu clar per fomentar i impulsar les àrees abans esmentades i la creació d’un portal web multifuncional i útil on la ciutadania podrà interactuar i informar-se en totes les qüestions que afecten a la gestió governamental.

El Benetússer del 2021 serà un municipi més transparent, participatiu, inclusiu, comunicatiu i col·laboratiu. Així ho ha deixat patent la regidora de participació ciutadana Dolors Tarín amb l’aposta per un projecte que “naix de la inquietud de fer d’aquest municipi un espai on el veïnat tinga totes les ferramentes suficients per a participar i conéixer la gestió municipal, perquè l’administració avancem en la transparència i perquè tinguem un Benetússer més inclusiu i col·laboratiu».

Benetússer més obert’ es desenvoluparà durant el 2021 i, tal com explica Dolors Tarín, “es basa en dos àmbits: el primer amb l’elaboració del reglament de Govern Obert de Benetússer que ens donarà una guia molt important per desenvolupar iniciatives en aquest aspecte; el segon àmbit serà la creació d’un portal virtual de Govern Obert on poder tindre un espai interactiu on càpiguen totes les inquietuds participatives del veïnat, on poder consultar a l’administració o per poder desenvolupar iniciatives participatives…” i conclou que “convidem a tot el veïnat de Benetússer a participar en aquest projecte, perquè volem un Benetússer més participatiu, més inclusiu, més transparent, més comunicatiu, més col·laboratiu, volem un Benetússer més obert”.