Catarroja enquesta a les empreses del polígon per a millorar el servei de recollida de residus

L’Ajuntament de Catarroja ha estat realitzant una enquesta porta a porta en totes les empreses del seu polígon industrial per a millorar el servei de recollida de residus. Amb tota la informació recollida es vol oferir a les empreses del polígon un servei més personalitzat en la recollida de residus i d’aquesta manera evitar la col·locació de contenidors al carrer.

“Un dels nostres objectius en l’elaboració del Pla Local de Residus és ser més eficients en el treball de recollida selectiva dels residus urbans oferint a la ciutadania les alternatives més eficaces per als seus costums diaris. En el cas del polígon apostarem per la recollida porta a porta donant un servei eficaç i millorant, al mateix temps, el manteniment de les instal·lacions”, explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.

Fins hui s’ha recollit informació de 150 empreses del Polígon Industrial del Bony, a més dels centres de restauració que estan situats en el mateix que per les seues especials característiques també rebrà també un servei personalitzat. Amb aquesta mena de recollida s’acabarà amb la ubicació de contenidors en el polígon que oferien un servei deficient, la qual cosa provocava que foren utilitzats de manera poc eficient.

A més, aquesta recollida d’informació en el polígon industrial també servirà per a actualitzar el cens de les empreses que operen en l’actualitat en aquest recinte que també alberga el Ecoparc. Després d’una primera fase de recollida d’informació per part de l’Ajuntament, es tornarà en una segona ronda a completar aquesta fase prèvia a la reordenació total del polígon industrial en matèria de recollida de residus.