Catarroja llança l’edició 2020 del curs de Monitor-Monitora de temps lliure

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Catarroja ha ficat en marxa el termini d’inscripcions per a l’edició 2020 del curs de monitor-monitora de temps lliure. Aquest curs compta amb homologació per l’IVAJ-Generalitat Jove, i donarà inici el dissabte 22 de febrer.

El curs, que consta de 310 hores teòric-pràctiques, capacitarà als i les alumnes que el completen, amb les habilitats i coneixements necessaris per a desenvolupar activitats en el camp de l’oci i temps lliure infantil i juvenil. La part teórica es realitzarà els dissabtes de febrer a juny a les instal·lacions del Centre d’Educació de Persones Adultes Esteve Paluzié, en horari de matí i vesprada, tenint un cost per alumne de 110 euros.

Per formalitzar les inscripcions, les persones interessades hauran d’anar a l’Oficina Integral d’Atenció Ciutadana en el seu horari habitual, que és de dilluns a dijous de 9 a 18 hores, de manera ininterrompuda i divendres de 9 a 14 hores.

El període d’inscripció s’obri el dimecres 22 de gener fins al dijous 20 de febrer. Per a l’edició d’enguany, el curs compta amb una disponibilitat de 35 places.