Catarroja recapta un deute de 700.000 euros contret per una entitat bancària

L’Ajuntament de Catarroja ha aconseguit cobrar un deute per valor de 697.000 euros contret amb una entitat bancària radicada en el municipi. El motiu del deute, ja abonat, es produeix després de la investigació realitzada per la recaptació municipal que va detectar impagaments en l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) en diverses entitats, negant-se una d’elles al pagament. Després de requerir-se el mateix en respectives ocasions i negar-se l’entitat a complir amb els tributs municipals, es va portar el procés a les autoritats fiscals que van donar la raó a Catarroja per a reclamar el deute que es va elevar, pels recàrrecs imposats, fins als quasi 700.000 euros esmentats.
“L’incompliment dels tributs municipals és una gran falta de solidaritat amb els veïns i veïnes de Catarroja. Per a aquest Ajuntament totes som iguals i es persegueix l’incompliment, posant les mesures correctores adequades i intentant, en els casos especials, oferir alternatives, com l’exempció de les taxes de terrasses aprovades per a tot 2021”, explica Juan Carlos Martínez, regidor d’Hisenda.
El cobrament d’aquest deute de 700.000 euros ha sigut comunicat en el ple celebrat aquest dijous a l’Ajuntament de Catarroja. Una excel·lent notícia que reforçarà les mesures preses pel consistori per a la recuperació del nostre sector econòmic i social local.