Compromís celebra que el mercat ambulant torne a Montcada

Montcada torna a muntar el mercat ambulant. La decisió de l’equip de govern es pren després de cancel·lar totes les activitats públiques, inclòs el mercat dels dilluns. Per al regidor de Compromís, Pep Esplà: “esta decisió no es fonamentava en criteris tècnics ni sanitaris, era una decisió totalment arbitrària que igualava actes multitudinaris com concerts de 800 persones amb una activitat econòmica fonamental per al poble”.

Després de conéixer la decisió de tancar el mercat, els venedors van convocar concentracions en contra de la mesura i l’oposició va demanar la reobertura d’esta activitat. “Al final la sensació que dona l’alcaldessa es que les decisions es prenen sense ser estudiades a fons i sense tindre en compte les conseqüències que generen. Les mesures unilaterals preses per part del PSOE de Montcada no ajuden perquè tres dies després l’alcaldessa rectifica de nou i ens deixa en la mateixa situació que teníem abans. Té sentit esta de manera de fer les coses? “, ha declarat Esplà.

Per això, la formació valencianista ha anunciat que presentarà per al proper Ple una iniciativa perquè el mercat ambulant torne a funcionar els dilluns al 100% d’aforament garantint totes les mesures de seguretat. “S’ha demostrat que esta activitat a l’aire lliure és totalment segura i l’Ajuntament ha d’implicar-se ajudant a estos treballadors prou colpejats per la pandèmia”, ha sentenciat el regidor de Compromís.