Compromís per Massamagrell denuncia que els pensionistes i jubilats ja no podran viatjar en MetroValència amb el seu abonament

Des del dissabte 1 de maig els pensionistes i jubilats ja no podran utilitzar el seu abonament anual de MetroValència. Aquesta situació es produeix perquè l’Ajuntament de Massamagrell, governat pel PSOE, no ha subscrit un nou conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, FGV.

Fonts de FGV han confirmat la falta de conveni que mantinga este avantatge per a este nombrós col·lectiu. El darrer conveni va ser signat el 20 d’abril de 2017 i tenia una vigència de 4 anys, és a dir, va finalitzar el passat 30 d’abril de 2021.

El portaveu de Compromís en Massamagrell, Pep Galarza, s’ha mostrat indignat amb aquesta situació, “és absolutament inadmissible que el govern del PSOE demostren tan poca sensibilitat per la nostra gent major. Una vegada més es veu la falta de gestió que ara mateix hi ha a l’Ajuntament de Massamagrell. Exigim al govern municipal una solució urgent perquè els jubilats i pensionistes puguen tornar a viatjar com fins ara”.

De moment no se sap fins a quan pot durar aquesta situació. L’Ajuntament de Massamagrell s’ha de posar en contacte amb FGV i subscriure un nou conveni, qüestió administrativa que no és precisament ràpida.