Compromís tria a Víctor Medina com a nou portaveu de Compromís per Torrent

Víctor Medina és el nou Portaveu Local de Compromís per Torrent després de ser elegit per unanimitat de l’Assemblea Local celebrada aquest dilluns a la seua seu local. Succeeix així a Goyo Rius, qui ha estat Portaveu dels valencianistes a la localitat durant els últims 4 anys i que seguirà formant part de l’executiva local en qualitat de Secretari d’Organització.

Medina, ex regidor de Compromís a l’Ajuntament de Torrent durant l’anterior legislatura, va destacar per la defensa dels drets LGTBI i de la remunicipalització de l’empresa Aigües de l’Horta. Ha ocupat diferents càrrecs orgànics en el partit entre els quals destaca al portavocía de les joventuts a nivell local i nacional o treballant com a tècnic parlamentari a les Corts Valencianes. Actualment desenvolupa funcions d’assessor d’Assumptes Parlamentaris a la Generalitat Valenciana.

Segons Medina «apostar per la política local és un dels reptes més il·lusionants que es poden afrontar en política» i, respecte als reptes que marca per a la legislatura que inicia ara, destaca «l’aposta per la implantació social de Compromís, seguir treballant per ser la principal força que represente els valors del feminisme a Torrent, donar la batalla contra les desigualtats socials que pateix la nostra ciutat i donar un major protagonisme a les joventuts que són el motor del canvi polític en tota societat».

En l’últim any les diferències entre diferents sectors de la coalició a la capital de l’Horta donaren algunes notícies que, segons la nova executiva «han quedat soterrades definitivament». Així, la nova executiva local compta amb membres de totes les branques de la coalició: el BLOC (força majoritària a Compromís), Iniciativa, Verds-Equo i amb els adherits directament a la coalició.