Dani Miquel arriba amb el seu espectacle ‘Desfem’ a Paiporta el 14 de maig

El poliesportiu municipal de Paiporta acull el pròxim 14 de maig l’actuació del ‘conta-cançons’ valencià Dani Miquel, que oferirà el seu últim espectacle, ‘Desfem’. En aquest espectacle musical es parla, d’una manera divertida, lúdica i enriquidora al voltant de la necessitat de tindre cura del medi ambient en tots els sentits, amb especial atenció a la importància del reciclatge.

L’actuació, que se celebrarà a les 12.00 hores i tindrà entrada gratuïta, s’emmarca dins de la campanya impulsada per la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat ‘Paiporta a les teues mans’, posada en marxa arran de l’entrada en vigor del nou contracte municipal de recollida de residus sòlids urbans, i de la inclusió del contenidor marró o fracció orgànica en el sistema de recollida.
Dins d’aquesta campanya s’han portat a terme altres accions destacades, com són tallers formatius i xarrades a les escoles i instituts, l’establiment de punts informatius a les places de Paiporta i el repartiment de 5.000 poals i bosses especials per a la recollida de deixalles orgàniques a les cases del poble, activitat que ha comptat amb la col·laboració de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE).

Per a la regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marian Val, «per a que puguem millorar les xifres de reciclatge a Paiporta és fonamental actuar en tots els àmbits, amb accions per a totes les edats però, especialment, amb la ciutadania més jove, i fer-ho de manera sostinguda en el temps».

Val ha afegit que «l’actuació d’un artista referent per a la infància com és Dani Miquel, amb un missatge tan potent com el del seu espectacle ‘Desfem’, encaixa perfectament amb les polítiques que impulsem des de l’Ajuntament en el sentit de reduir l’impacte dels nostres residus sobre la natura, i això s’aconsegueix amb el reciclatge, però també amb la reducció del consum, i amb un consum més responsable i conscient».