El Castell d’Alaquàs acull la trobada de Fans de Lego amb major quantitat de peces

El Castell d’Alaquàs acull des del passat 9 de desembre la que és la trobada de Fans de Lego amb major quantitat de peces exposades i la més extensa fins el moment de tota la Comunitat Valenciana. Sota el nom Castell Brick d’Alaquàs, es tracta d’una exposició que compta amb vora 900.000 peces de construcció distribuïdes per la Sala la Nova del monument històric.

L’exposició, en la que han participat més de 30 membres d’aquest col·lectiu, està distribuida en sis sales amb més de 20 muntatges de temàtiques diferents. Hi ha un set dedicat als monuments de la Comunitat Valenciana com són el Castell d’Alaquàs, l’Església de San Agustín, la Catedral de Castelló i el Fadrí. Hi ha també una sala completa de Star Wars amb un diorama de Tatooine, 2 megaciutats, 1 Sala de Lego Technic, 1 taula amb Lego programables, una altra taula amb temàtica modular on es poden contemplar paisatges, una ciutat, una presó en mig d’un llac, una urbanització i un tren. Es pot veure una construcció dedicada a Harry Potter amb escenes úniques, un Lego espacial, un Lego Idees i un Lego arquitectura amb un skyline de València.

La mostra es pot contemplar fins al 15 de gener, de dilluns a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. En Nadal es podrà visitar els diumenges 13, 20, 27 de desembre i 10 de gener d’11 a 14 h.

Per tal d’accedir a l’exposició és necessari inscriure’s prèviament de manera online a través de l’aplicació www.alaquas.org/entradas o a través del telèfon 661956581 contactant amb el Departament de Cultura en horari de dilluns a divendres d’11 a 14 h i dijous de 16.30 a 19 h. Per a obtindre les entrades cal ser major de 18 anys i només es podran obtindre sis entrades per persona.

Cal destacar que per tal de respectar les normes per a fer front al Covid-19, serà obligatori l’ús de mascareta per a accedir al recinte així com respectar la normativa establida i la distància de seguretat.