Els xiquets i les xiquetes de Paiporta reben tallers per aprendre a elaborar rajoles

El Museu de la Rajoleria acull aquests dies diferents activitats didàctiques per a escolars, per a acostar a menuts i menudes al procés d’elaboració de les rajoles i de paper artesà

El Museu de la Rajoleria de Paiporta ha programat per als pròxims dies un taller perquè xiquets i xiquetes de la població coneguen el procés d’elaboració de rajoles. D’aquesta manera, es pretén que la població escolar siga conscient de la importància que va tindre dècades enrere la localitat com a pol industrial, a més d’acostar-se a la funció original d’aquest espai cultural, anteriorment fàbrica de teules i rajoles El Pilar.

Prèviament, xiquets i xiquetes han visitat l’exposició permanent del Museu, situada en els antics forns Hoffmann d’aquesta antiga fàbrica, per conéixer algunes de les peces que conformen la col·lecció del Museu relacionades amb el treball de fer rajoles.

Així mateix, el Museu també acull fins al pròxim 18 de maig una sèrie de tallers escolars per aprendre a fer paper artesà, endinsant a menuts i menudes en la elaboració manual d’aquest antic invent.