Gayà visita el Campus de l’Escola de Futbol Municipal d’Alaquàs

El futbolista del València CF, Jose Gayà, va visitar ahir dijous 21 d’abril el Campus Gayà organitzat per l’Escola de Futbol Municipal d’Alaquàs gestionada per l’Associació de Futbolistes del València CF amb motiu de les vacances de pasqua.

El capità del primer equip, acompanyat pel Regidor d’Esports, Fran Evangelista i el president de l’Associació, Fernando Giner, van rebre al futbolista que va saludar als xiquets i xiquetes que han participat en aquest campus que porta el seu nom i els va signar diferents records. En la visita, el Regidor va animar al capità del primer equip a aconseguir la novena Copa del Rey per al València en la final que es disputarà demà dissabte 23 d’abril contra el Betis.

En el campus han participat un total de 55 xiquets i xiquetes d’Alaquàs i d’altres muncipis com Loriguilla, Torrent, Alcàsser, Alfafar, Xiva, Xest i València i s’ha celebrat durant els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril al Poliesportiu del Terç . La seua activitat principal ha sigut el futbol amb entrenaments impartits i l’equip de professionals del Campus Gayà, format per entrenadors de primer nivell. Els entrenaments s’han completat amb tota una sèrie d’activitats com unflables futbolers, porter volador, Spiribol, Plakks i altres sorpreses en les quals el futbol i la diversió han sigut els protagonistes.