Isabel Martín sobre el comandant de la Guardia Civil: «Espere que es prenguen mesures cap a ell i la Delegació del Govern no permeta que continue al capdavant de la comandància»

Respecte a la investigació interna del l’institut armat sobre el comandant en cap de la Guàrdia Civil de Paiporta que va dir sobre l’alcaldessa “esta roja de mierda qué se cree” i “ésta me va a comer el nabo”, l’alcadessa de Paiporta, Isabel Martín, va afirmar que «les dones que estem en política i sobretot en càrrecs de responsabilitat hem patit més d’una vegada els comentaris masclistes i misògins de determinats individus cavernaris. Però crec que els que m’ha espetat el comandant de la Guàrdia Civil de Paiporta són més que innaceptables, sobretot venint d’una persona que es suposa ha de ser garant de la legalitat i la convivència.  Espere que es prenguen mesures cap a ell i la Delegació del Govern no permeta que una persona d’aquesta “categoria” continue al capdavant de la comandància de Paiporta. M’agradaria també deixar clar que la meua relació i la de l’Ajuntament amb la resta de guàrdies civils del puesto de Paiporta és exquisita i fan un treball immillorable. Espere que aquest capítol passe prompte perquè em consta el patiment d’alguns d’ells».

Justament la setmana passada l’alcaldesa de Paiporta participava en en el fòrum d’igualtat El Meridiano on deia el següent:

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *