La Generalitat destaca la figura de sis membres de la Policia Local d’Alaquàs

Divendres passat 9 de novembre es va celebrar en el Monestir de Santa María del Puig, a València, una cita organitzada per la conselleria de Justícia, Administracions Públiques, Reformes Democràtiques i Llibertats, amb la finalitat de distingir el treball de diferents categories d’agents i unitats de les policies locals de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, la Generalitat Valenciana ha volgut destacar la figura de sis membres de la Policia Local d’Alaquàs.

Entre els condecorats en la cerimònia al mèrit policial es troben dos agents que van aconseguir salvar, mitjançant les tècniques de reanimació, a un veí que havia entrat en parada cardiorespiratòria; així com un oficial i tres agents, per la seua destacada professionalitat, experiència i trajectòria excepcional.

Durant la seua intervenció, la Consellera de Justícia Gabriela Bravo, ha volgut destacar “la gran tasca que diàriament realitzen els agents per a vetlar per la nostra seguretat en l’àmbit de les competències i funcions”. “Sou el cos de seguretat més proper, compost per un col·lectiu l’excel·lència professional del qual i altíssima qualificació és la millor garantia perquè funcione el nostre sistema de seguretat pública que és una palanca essencial per a salvaguardar els nostres drets i llibertats”, va afegir la Consellera.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *