La Mancomunitat del Carraixet crea cartells amb prop de 1.000 imatges de veïns i veïnes en la campanya ‘Ni un pas enrere’

La Mancomunitat del Carraixet, a través de les regidories d’Igualtat dels ajuntaments d’Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell, Foios i Vinalesa, ha creat quatre grans pancartes amb les cares de prop de 1.000 dones i homes que participaren en la campanya de conscienciació “Ni un pas enrere”.

 

Amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona, i amb l’objectiu de visibilitzar i conscienciar sobre la importància de la igualtat entre els diferents sexes, s’han penjat als balcons dels quatre ajuntaments aquests cartells de gran format.

 

Les pancartes estan compostes amb les fotografies que es van fer durant el repartiment de més de 1.000 mascaretes morades el passat 25 de novembre, Dia internacional Contra la Violència de Gènere.

 

A causa de la pandèmia del COVID19, enguany els ajuntaments que componen la Mancomunitat del Carraixet han decidit reduir i adaptar els actes commemoratius del 8M a la nova situació, evitant aglomeracions. No obstant això, es vol visualitzar el suport a la lluita per la igualtat amb aquesta pancarta, i diferents accions de difusió a través de les xarxes socials. Cada consistori, de forma individual ha organitzat també més actes, com concursos, vídeos, i exposicions, entre d’altres.

 

“Les restriccions sanitàries no es deuen impedir celebrar el Dia de la Dona de forma segura per a totes les persones. El món no para i la lluita per la igualtat tampoc. Enguany el 8M serà diferent, però no menys reivindicatiu”, explica Marisa Almodóvar, presidenta de la Mancomunitat del Carraixet.

 

Des del departament de Joventut de la Mancomunitat del Carraixet, també s’ha creat un quizz, un qüestionari interactiu, per a aprendre les dades més rellevants del Dia de la Dona. Per la seua banda, l’àrea de Serveis Socials de la Mancomunitat ha realitzat una entrevista a una de les poques dones bomberes de la la Comunitat Valenciana, l’encontre serà difós a través de les xarxes socials i busca ser un exemple de la importància de l’empoderament femení.