La Pobla de Farnals enceta la programació d’activitats nadalenques

L’oferta d’activitats en La Pobla de Farnals agafa un gran impuls quan s’acosten les festes nadalenques, com s’ha demostrat durant el cap de setmana. Qualitat i varietat a l’abast de tota la població. La carrera popular de 5 km de la Sant Silvestre tornà als carrers del poble el dissabte 11 com una tradició més de la temporada, amb el seu caràcter esportiu, participatiu i sobretot solidari. També cal destacar l’encesa de l’arbre de Nadal, dijous al nucli històric i divendres a la platja, amb l’organització de l’àrea de Turisme i la implicació de l’associació de comerciants, que divendres repartiren xocolate als assistents i diumenge muntaren un mercat per a celebrar la temporada i donar-se a conéixer a tota la població. El divendres 10 hi hagué el concert del Rèquiem de Mozart a cura de la Unió Musical i la veu de JuanFran Lluch, acompanyats de Marian Torres, Estíbaliz Ruiz i el cor, amb la participació destacada de Javier Peris al bajo.

 

Un espectacle de primera qualitat que s’ha integrat en la programació habitual de La Pobla de Farnals, a fi d’acostar la cultura clàssica amb facilitats per a tota la població. «El concert de Mozart forma part de l’objectiu que la cultura estiga a l’abast de tothom. Este tipus d’obres solen quedar per a un públic reduït, unes vegades per inaccessible econòmicament i altres per simple desconeixement. La idea és que tots puguem gaudir de la música clàssica, i trencar eixe tabú. Cal agrair el paper del tenor del poble Juan Fran Lluch, que presentà el projecte i ens fa la gestió molt senzilla», explica la regidora de Cultura Dolors Fontestad. En l’oferta musical destaca el Concert de Nadal que oferirà el diumenge 19 la Unió Musical i que comptarà amb la participació de les seues tres formacions: la Xiquiband, la banda juvenil i la Simfònica.

 

Al llarg de les festes de Nadal i Any Nou cal destacar també el club d’oci i la Cavalcada de Reis per la seua rellevància. També les sessions de cinema i la Fireta de Nadal, que ocuparà amb arts escèniques, titelles i altres activitats per al públic més jove la plaça de la Generalitat, entre el 28 i el 30 de desembre. «El programa que oferim va orientat a les famílies, per a que puguen disposar dels temps i els espais necessaris a fi de poder gaudir estes festes junts, segurs i feliços», resumeix l’alcalde Enric Palanca. Unes festes que podrem viure en el poble amb tota la il·lusió i una oferta ben diversa.