La Pobla de Farnals habilita els Consultoris Mèdics del poble i de la platja per a realitzar proves PCR

Des d’aquesta setmana, les proves PCR de detecció de la Covid-19 per al veïnat de la Pobla de Farnals es realitzen als Consultoris del poble i de la platja. Així, ja no és necessari el desplaçament fins a l’Hospital Clínic Malvarrosa, com s’estava fent fins ara.

Per a poder donar aquest servici, l’Ajuntament ha habilitat una sala amb la infraestructura necessària al Consultori del poble, i ha adequat la posta sanitària de la platja en el cas d’aquest nucli. “Des de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals facilitarem en tot moment tot allò que estiga en les nostres mans per tal de recolzar les accions de la Conselleria de Sanitat per a fer front al coronavirus”, ha declarat la regidora de Sanitat, Carmen Alcíbar. L’edil ha explicat que els nous espais condicionats per a les proves PCR compleixen amb “totes les mesures de seguretat necessàries”.

A més, l’Ajuntament han incrementat els serveis de neteja en ambdós Consultoris. “Estem fent un gran esforç per duplicar i reforçar la neteja dels nostres espais sanitaris en aquest moment en què la precaució ha de ser màxima, tant per part de la ciutadania com per part de les administracions públiques”, ha assegurat Alzíbar, qui ha recordat que des de hui, “la Comunitat Valenciana està en alerta 4, el nivell de màxim risc per contagi de coronavirus, i cal extremar totes les mesures i acomplir els protocols establerts per les autoritats sanitàries”.

Instal·lacions esportives

Seguint amb aquesta línia de prevenció, la regidoria d’Esports, de la qual Carmen Alcíbar també és regidora, ha reduït l’aforament a un terç en totes les instal·lacions esportives municipals i s’han clausurat els vestidors i les dutxes. A més, es manté prohibida l’assistència com a públic a qualsevol esdeveniment esportiu o entrenament.