La Regidoria de Medi Ambient de Paiporta reprén les Passejades per l’horta

La programació d’enguany inclou visites guiades al Centre d’Experiències Cajamar, una observació ornitològica, una nit de rates penades i una anàlisi de l’evolució de l’horta

Les Passejades per l’horta, la iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient per a conéixer l’entorn natural de Paiporta i conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de preservar-lo, es reprenen a partir d’aquest diumenge, 10 d’abril. Les activitats són gratuïtes però requereixen d’inscripció prèvia al correu mediambient@paiporta.es o telefonant a l’Ajuntament.
La primera passejada per l’horta d’aquest 2022 versarà sobre ‘Les plantes del nostre entorn. Flora silvestre de Paiporta’, a càrrec de Simón Fos i Àngels Codoñer, guanyadors del Premi d’Estudis Locals amb l’obra homònima sobre la flora paiportina.
Al mes de maig, tindrà lloc la nit de rates penades i dos visites guiades al Centre d’experiències Cajamar, mentre que en juny hi ha programades una observació ornitològica de Paiporta i activitats als horts urbans.
Per a setembre es reserva l’itinerari botànic per Vil·la Amparo i ja a l’octubre, les Passejades per l’horta finalitzaran amb una anàlisi de l’evolució de l’horta de Paiporta.
La informació completa i detallada sobre les passejades es pot trobar al web paiporta.es/passejadeshorta