La Regidoria d’Esports de Paiporta destina 30.000 euros per a subvencionar l’activitat de clubs i joves esportistes locals

La Regidoria de Joventut i Esports de Paiporta ha obert, un any més, la convocatòria de subvencions a entitats i joves esportistes locals. Les ajudes ascendeixen a 25.000 euros per a clubs i 5.000 per als i les joves més destacades. Se subvencionaran despeses corresponents a l’exercici de 2019, i les bases i la resolució es poden consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament.
Les subvencions es repartiran pel mètode de concurrència competitiva, és a dir, amb criteris objectius basats en paràmetres establerts en les bases.
En el cas dels i les joves esportistes locals, es té en compte la participació en competicions oficials. El termini per a presentar la documentació en el cas desportistes finalitza el 28 de desembre.
Per a les entitats esportives i clubs, se valora el número de llicències, la quantitat d’entrenadores i entrenadors titulats, la promoció de l’esport femení, la participació en activitats solidàries o la col·laboració en iniciatives promogudes per l’Ajuntament, entre d’altres.

La Regidoria de Joventut i Esports ha realitzat un esforç extra per a mantindre les ajudes, especialment, en un any tan complicat com 2020. Les entitats esportives han vist reduïts els seus ingressos per la situació sanitària i l’Ajuntament vol «oferir-los un baló d’oxigen que segur que alleujarà la seua situació econòmica», ha explicat la regidora de l’àrea, Marian Val.