L’Ajuntament d’Aldaia entrega 17 bicicletes per la Setmana Europea de la Mobilitat

Aldaia ha celebrat un any més el concurs de dibuix ‘La bici dels meus somnis’ amb tot l’alumnat dels col·legis de la localitat. D’esta manera, dins de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’objectiu és conscienciar en la preservació del medi ambient i la vida sana, i potenciar l’ús del transport públic o no contaminant.

Donada la situació sanitària enguany ha sigut el Consistori -a través del propi alcalde- qui s’ha traslladat a cada col·legi per a fer lliurament del premi, diploma i felicitacions a cada guanyador/a, de la manera més senzilla i segura. “Volem fomentar els valors més positius i ells i elles ens sorprenen cada any amb la seua imaginació, positivisme i civisme. En molts aspectes tenim molt a aprendre dels nostres xiquets i xiquetes”, assegura el primer edil Guillermo Luján.

I és que la imaginació de l’alumnat una vegada més ha donat pas a bicis voladores, adaptades per a tota la família, o de formes i colors originals i motivadors. Així, un alumne o alumna de primària i altre d’infantil de cada centre “han rebut amb emoció la seua bicicleta, han explicat el seu dibuix i s’han imaginat ja estrenant-la. És una il·lusió molt gran vore les seues expressions d’alegria, i més en temps especialment complicats”, explicava la regidora de Transport i Participació Laura Delgado.

“Volem agrair la implicació i col·laboració de tots els centres d’Aldaia. Hem preparat la iniciativa amb una il·lusió especial enguany, i com sempre la resposta ha estat molt positiva i engrescadora”, acabava la regidora d’Educació Marta Romeu.