L’Ajuntament de Paiporta incorpora 27 treballadores i treballadors

L’Ajuntament de Paiporta ha incorporat aquesta setmana 27 noves treballadores i treballadors gràcies als programes de foment de l’ocupació Empuju I Ecovid, promoguts per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç I Treball.

En total, es reforçaran 11 àrees i departaments municipals amb l’objectiu de millorar l’atenció a la ciutadania i els serveis públics que presta el consistori a la ciutadania.

L’arribada d’aquestes incorporacions a la plantilla de l’Ajuntament, en programes d’un any de durada, ha estat possible gràcies a les gestions de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta, enfocada en part a la creació directa de llocs de treball, així com a la millora de l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació d’atur. La inversió total en aquests programes ha sigut de 732.000 euros, dels quals l’Ajuntament n’aporta 257.000.

El programa Empuju té com a objectiu reduir la taxa de desocupació juvenil amb la contractació de persones menors de 30 anys de banda d’entitats locals, i està promogut per Labora (antic Servef) i finançat pel Fons Social Europeu, mentre que el programa Ecovid és també una iniciativa de Labora per a contractar persones de 30 anys o més que hagen perdut el seu treball al llarg de la pandèmia.

Les persones incorporades reforçaran àrees com Interior i Personal, UNICA, Centre de Formació Ocupacional, Comunicació i Imatge, Modernització, Esports, Benestar Social, Educació, Secretaria i ESPAI, on s’incorporaran un total de 14 persones per a administració, treballs de logística, obres, pintura, jardineria i neteja viària i d’edificis.

Les noves treballadores i treballadors han sigut rebuts per l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, i altres membres de l’equip de govern, en un acte celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de Paiporta on se’ls ha donat la benvinguda a l’Ajuntament per a la seua incorporació immediata.