Manises organitza la V Marxa del Dia Internacional de les Dones

Amb motiu del 8 de març, l’Ajuntament de Manises ha organitzat la V Marxa del Dia Internacional de les Dones, que tindrà lloc el pròxim diumenge 1 de març a les 10.30 hores. Segons paraules de la regidora d’Igualtat, Maria Irene Camps (Podemos), “us anime a participar en aquesta jornada per la igualtat en la que a més de practicar exercici saludable compartirem altres activitats reivindicatives en un matí de convivència feminista”.

En la marxa podran participar totes aquelles persones que ho desitgen. Les i els participants poden realitzar el recorregut fent marxa o caminant. Es tracta d’un esdeveniment no competitiu, per la qual cosa no hi haurà classificació, tenint un fi social i reivindicativa. La participació no està restringida a un rang d’edat, però les i els menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

El recorregut de la marxa és urbà i circular, amb eixida des de Casa Violeta (Parc Els Filtres) i arribada al mateix punt. La distància a recórrer és de 3 km aproximadament. En finalitzar la carrera i a la mateixa zona de meta es realitzarà una Màster Class de Zumba en la qual podran participar totes les persones inscrites en la marxa.

Les inscripcions es formalitzaran on-line (http://bit.ly/Marxa2020), de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a l’Ajuntament, a la Casa Violeta de 9 a 14 hores i el diumenge 1 de març al punt d’eixida de la marxa de 9 a 10 hores.

Els dorsals i la samarreta es podran retirar a Casa Violeta, en la zona habilitada per a tal fi, fins a 15 minuts abans de la prova. Junt amb el dorsal es realitzarà un donatiu d’1 € per l’eradicació de la violència de gènere. Tota la quantia recaptada durant la jornada anirà destinada a una associació per a dones esportistes, concretament «Nosotras Deportistas», les quals dedicaran els diners arreplegats al foment d’iniciatives esportives a la nostra localitat. Quan finalitze la carrera, totes les persones que arriben a meta, podran recollir la seua borsa de participant en agraïment a la seua solidaritat, col·laboració i participació.

Totes i tots els participants, degudament inscrits, estan coberts per una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança no és vàlid en cas de malaltia, imprudència, negligència o inobservança de les lleis, així com dels produïts pel desplaçament al lloc o des del lloc en què es desenvolupe la marxa. A més, hi haurà una ambulància i personal sanitari a la disposició dels i les participants, fins a la finalització de les activitats programades.