Manises rep més de 50.000 euros per a projectes i activitats culturals

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manises ha sol·licitat durant l’any 2019 diverses subvencions a diferents organismes, algunes de les quals li han segut concedides per un total de 53.400,98 euros, amb l’objectiu d’aconseguir una oferta cultural local amplia, variada i per a tots els públics.

 

En aquest sentit, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha agraït «l’esforç, dedicació i diligència del personal del departament per aconseguir les ajudes que milloren el programa d’activitats».

 

Pel que fa a la Diputació de València, la regidoria local ha rebut un total d’aproximadament 17.000 € per finançar els Premis Solstici, la campanya Anem al Teatre i la programació estable de l’Auditori Germanies.

 

Per la seua banda la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manises una ajuda d’aproximadament  22.000 € per al foment del valencià. Així com també una subvenció de 13.000 € per a la reforma i modernització d’instal·lacions i equipament d’espais escènics.

 

Per últim, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha destinat uns 1.000 € al foment del valencià dins de la programació de l’emissora Ràdio Manises.

 

A més, la regidoria de Cultura es troba a l’espera de rebre altres concessions, com ara la del Programa Platea del Ministeri de Cultura que coofinançaria la programació cultural escènica de l’Auditori Germanies. També hi estan pendent de concessió dues ajudes per part de l’Institut Valencià de Cultura, la corresponent al projecte musical “Acústics a Ràdio Manises” i una altra de col·laboració amb les companyies de teatre per a la programació de l’Auditori Germanies.