Maria Carmen Benlloch assumeix la delegació de Benestar Social de la Mancomunitat de l’Horta Nord

La regidora d’Economia, Hisenda i Benestar Social de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals, i també tinent d’alcalde, Maria Carmen Benlloch, assumirà en els propers dies l’àrea de Benestar Social de la Mancomunitat de l’Horta Nord. Segons Benlloch, “ha sigut una resolució del president de la Mancomunitat, Josep Vicent Andreu, la qual accepte amb responsabilitat i una gran motivació per treballar en un àrea bàsica de la Mancomunitat”. La regidora també ha explicat que es continuarà “amb les accions que ja es gestionen des del departament i que estan funcionant molt bé, i es treballarà per a implementar iniciatives complementàries”.

 

L’alcalde de La Pobla de Farnals, Enric Palanca, ha felicitat a Benlloch pel nou càrrec, que compatibilitzarà amb la seua tasca en l’Ajuntament, i ha destacat “la gran capacitat d’organització” de Maria Carmen Benlloch. A més, ha expressat que la seua gestió al càrrec de la regidoria de Benestar Social “ha sigut la millor fulla de serveis per a merèixer esta delegació”.

 

Benlloch té previst reunir-se només siga possible amb el personal tècnic del departament per a començar a plantejar i coordinar les diferents línies d’actuació dels Serveis Socials de la Mancomunitat de l’Horta Nord.