Millores als accessos, l’enllumenat i les infraestructures viàries del polígon industrial de la Pobla de Farnals

La Pobla de Farnals ha promogut actuacions de millora en el polígon industrial amb l’objectiu de modernitzar i les infraestructures i serveis que es presten en esta zona de la població. La inversió, de més de 118.000 euros, ha estat subvencionada en un 60 % per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), depenent de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Una de les principals intervencions s’ha centrat en l’eliminació del desnivell existent entre la vorera i la calçada del camí Vell del Puig al seu pas pel polígon, que s’ha convertit en una zona més segura i còmoda per a la càrrega i descàrrega de productes. També s’han reparat els trams amb el paviment més degradat, s’ha millorat l’enllumenat i s’han instal·lat senyals als accessos del polígon industrial.

L’alcalde de la localitat, Enric Palanca, ha explicat que el polígon industrial “és un motor econòmic important per a la Pobla de Farnals i hem de parar atenció perquè els accessos, l’enllumenat i les infraestructures viàries estiguen en les millors condicions possibles”.