Nova concentració a l’Hospital de Manises contra la retirada del servei de pediatria de Xiprerets

Associacions, col·lectius i AMPAS del municipi, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manises, han participat hui en una concentració contra la retirada del servei de pediatria de Xiprerets. El lloc triat ha sigut novament l’Hospital de Manises, el mateix punt en què va finalitzar la marxa del passat 29 d’octubre i en la que van participar al voltant 1.000 persones.

Durant el mes de novembre també es van convocar altras dues concentracions a València, una davant la Conselleria de Sanitat i altra davant l’edifici de Les Corts. En ambdues es va llegir un manifest en públic demanant la restitució del servei i contra la privatització de la sanitat. A més, el 8 de novembre es va celebrar una concentració davant de l’Ajuntament de Quart de Poblet coincidint amb la reunió del Consell de Salut de l’àrea.

Davant la falta de personal sanitari al centre auxiliar de Xiprerets, diferents col·lectius, associacions i AMPAS estan mobilitzant-se a través d’un moviment associatiu que continuarà fins que es prenguen les mesures oportunes. L’Ajuntament de Manises ha mostrat i continuarà mostrant el seu suport i implicació contra la supressió del servei de pediatria al consultori de Xiprerets així com la privatització de la sanitat pública, i recolza qualsevol tipus de plataforma destinada a posar fi a aquesta situació.