Obri al públic el Punt GVANext de Foios, una nova oficina de gestió de fons europeus

Aquesta oficina ofereix assessorament sobre fons europeus tant a empreses, com a particulars

 

Foios ja disposa d’una Oficina de Gestió de Fons Europeus – Punt GVANext, que ofereix assessorament, tant a empreses com a particulars, en matèria de subvencions, ajudes o licitacions provinents d’Europa. Aquest servei públic d’atenció naix, així, amb l’objectiu de crear ponts entre la ciutadania i el teixit comercial i empresarial de Foios i les ajudes que ofereix la Unió Europea.

La Generalitat Valenciana ha establit diferents Punts GVANext en més de 200 municipis de la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba Foios, on un tècnic especialitzat en gestió de fons europeus ofereix assessorament i atenció presencial a totes aquelles persones que busquen finançament.

En el cas de Foios, l’Oficina de Gestió de Fons Europeus – Punt GVANext s’ha situat a l’Espai Jove, i el seu horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores.

Entre les línies d’ajudes es troba la rehabilitació d’habitatges; l’impuls a les energies renovables, amb subvencions per a la instal·lació de plaques solars; la mobilitat sostenible, amb ajudes per a la compra de vehicles elèctrics o la instal·lació de punts de recàrrega; impuls a autònoms i pimes amb el Kit digital; o ajudes per a programes de voluntariat europeu o ERASMUS +.

Finalment, la Generalitat Valenciana ha llançat una pàgina web d’informació, assistència i consulta per a trobar l’oportunitat que més s’ajuste a les necessitats de cada persona i empresa (gvanext.gva.es).