Paiporta aprova una moció socialista en suport al sector automobilístic valencià

El ple de l’Ajuntament de Paiporta, celebrat la passada setmana, ha aprovat per unanimitat la moció socialista en favor i en suport al sector automobilístic valencià.

L’encarregat de defensar aquesta proposta d’acord ha sigut el regidor socialista Alejandro Sánchez, que ha recordat la importància per a la economia valenciana i el teixit empresarial del territori de la indústria manufacturera i factories com Ford Almussafes.

“Dins d’aquest sector, la planta de Ford España a Almussafes és el major centre productiu de la Comunitat Valenciana, actuant al llarg de quaranta anys com a un motor econòmic, referent d’innovació, qualitat i gestió del talent”, ha manifestat el regidor socialista.

En aquest sentit, el Grup Municipal Socialista ha celebrat el recent acord amb Ford per a atraure a la Comunitat Valenciana la fabricació de models elèctrics, ja que constitueix una oportunitat per a fer un gran salt com a territori i contribuir als objectius internacionals de descarbonització.

“El gran desafiament al qual s’enfronta l’automació és ser capaç d’evolucionar per a contribuir a una mobilitat sostenible, utilitzar energies renovables i apostar decididament per la implantació del vehicle elèctric”, ha afegit Sánchez.

L’acord arriba en un moment especialment crític per a la indústria automobilística, doncs afronta baixada de vendes, transformacions dels motors, manca de semiconductors… per això, el socialisme paiportí ha valorat molt positivament els esforços que s’estan fent tant des dels sindicats, com des d’ajuntaments, Generalitat Valenciana o el Govern d’Espanya per a mantenir aquest sector clau a la Comunitat Valenciana.