Paiporta transmés el seu condol a la família del músic paiportí Vicent Tarazona

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, s’ha reunit amb Tommy Solera Tarazona, un dels nebots del músic paiportí Vicent Tarazona, que va faltar la passada setmana a Miami. Vicent Tarazona va disfrutar d’una llarga carrera de 22 anys com a baixista de Julio Iglesias, amb qui va viatjar per tot el món. En la seua exitosa trajectòria també va ser reclamat per artistes de la talla de Frank Sinatra, Willy Nelson o Diana Ross.

L’alcaldessa ha transmés a la família el seu condol per la mort de Tarazona. «Paiporta és un poble de música i de músics, i Vicent és probablement el més internacional que ha eixit de les bandes de música del poble, i ha portat el nom de Paiporta per tot el món, per això li estem molt agraïts i agraïdes com a Ajuntament», ha afegit Isabel Martín.

La dirigent paiportina ha explicat també a la família del músic que, una vegada remeta la incidència de la pandèmia i s’alcen les restriccions per a poder realitzar activitats amb públic, l’Ajuntament articularà alguna fórmula per a retre-li homenatge. «Pense es mereix un reconeixement a la seua alçada, no sols per la seua vàlua com a artista, sinó també per la seua humilitat i bonhomia, reconeguda i enaltida per la gent que millor el coneixia, els artistes que varen treballar amb ell i la seua família més propera».