Programació À Punt dijous 9 de març de 2023

Programació d’À Punt per al proper dijous 9 de març:

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB)

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Vanessa Gregori i Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

10:00 : BONA VESPRADA (SUB) (REP) (7)

11:50 : LA CUINA DE MORERA (TP)

«Truita de peix d’Inés Montsalvatge. Samosses»

Hui rebem a La cuina de Morera la cuinera Inés Montsalvatge, que ens prepara una truita de peix. A continuació, Jordi i Ana ens cuinen samossa, un popular aperitiu indi. L’últim es queda davall de la taula.

12:30 : JO EN SÉ + QUE TU (TP)

Concurs amb preguntes i respostes, presentat per Alícia Ramírez, en el qual els concursants s’emportaran diners en funció dels coneixements però també de l’estratègia de joc.

13:15 : LA MASCLETÀ

À Punt apropa a les vostres pantalles la mascletà que fa set de les Falles 2023. Maria Fuster i Ferran Cano des del set, Berta Baídez a peu de mascletà i Rosa Porta, al balcó de l’Ajuntament de València amb les autoritats, transmetran tota l’emoció de la pòlvora fins a les cases de tots els espectadors.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l’actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d’À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l’actualitat esportiva. L’emissió s’ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d’À Punt.

15:40 : ATRAPA’M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.