Rebeca Torró destaca la confiança dels inversors en la comunitat valenciana

Torró visita Rafelbunyol dins la campanya l’oportunitat està ací en un acte amb Fran López.

Rebeca Torró, secretaria de Transició ecològica justa del PSPV-PSOE i també consellera de Política territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha visitat Rafelbunyol acompanyada del Secretari General de l’agrupació de Rafelbunyol, i també alcalde, Fran López.

La visita s’emmarca dins la campanya L’Oportunitat està ací  organitzada pel PSPV-PSOE per a explicar els assoliments aconseguits en aquests 7 anys de govern progressista liderat per Ximo Puig i destacar la millora dels indicadors econòmics i socials.

En aquest sentit, Rebeca Torró ha destacat les dades econòmiques com a indicatives de la millora socio-econòmica, “l’augment de les persones ocupades, de l’afiliació a la seguretat social i els contractes indefinits són indicadors de l’esforç que fa la Generalitat per recuperar la fortalesa de la Comunitat Valenciana i el benestar de les famílies”.

Torró també ha destacat “la confiança que ha generat el govern de Ximo Puig per a convertir la Comunitat Valenciana en un lloc atractiu per a les grans inversions que augmentaran la ocupació i la riquesa en el futur immediat”.

Per la seua banda, Fran López ha destacat les inversions realitzades per la Generalitat a Rafelbunyol que “han fet possible la transformació de les infraestructures educatives, els serveis educatius, el foment de la ocupació, la millora del polígon o triplicar l’equip de serveis socials i els programes de intervenció directa amb les famílies que ho necessiten”.

López ha insistit en la capacitat de transformació del seu municipi gràcies a la intervenció de la Generalitat i a la cooperació institucional, per a l’alcalde de Rafelbunyol “és indubtable que esta administració està realitzant unes polítiques que redunden en el benefici de la majoria de la població perquè posen en el centre de l’acció als governs municipals i són conscients de les necessitats que tenim als pobles”.