4.000 joguets i 1.800 quilos de caramels repartiran els Reis Mags a Xirivella

Tot a punt per a les tradicionals cavalcades de Reis a Xirivella. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Xirivella ha organitzat tot un dispositiu especial per a rebre la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar el pròxim dimarts 5 de gener.

 

L’Ajuntament ha posat a disposició dels Reis Mags més de 4.000 joguets, 1.800 quilos de caramels i 4.300 bosses de ganxets que repartiran als xiquets i xiquetes del municipi. Entre les novetats, enguany l’Associació Sant Antoni del Porque col·laborarà amb els Reis aportant ponis i carruatges.

 

Dos recorreguts: al Barri de la Llum i a la zona centre

 

Ses majestats faran dos recorreguts: un pel Barri de la Llum i l’altre per la zona centre del municipi.

 

Al Barri de la Llum la cavalcada començarà a les 17:30 hores al carrer de Constantí Llombart i es dirigirà cap a la plaça de l’Alqueria Nova.

 

A la zona centre, el recorregut s’iniciarà a les 18:00 hores a la plaça de l’església de Sant Ramon i aniran cap a l’avinguda de Camí Nou.

 

Durant el trajecte, Melcior, Gaspar i Baltasar faran un alto en el camí per a visitar la gent major de les dos residències que hi ha al municipi.

 

Economia del Bé Comú

 

Tots els productes s’han comprat en comerços locals de Xirivella, d’acord amb l’estratègia d’Economia del Bé Comú que està implantant l’Ajuntament. Els caramels s’han comprat al quiosc Mayo, quiosc Isabel, La Botiga Redolça, Dulce Ilusión, quiosc Vianco, Papereria Punt i Coma, quiosc La Petanca i al quiosc Mellizas. Les disfresses s’han adquirit a Disfraces Jarana i els 4.000 regals de la cavalcada s’han comprat al Bazar Grimal.

 

En total, la Regidoria de Festes ha destinat 18.562,44 euros a les dos cavalcades. Comparat amb el gasto de l’any passat, s’han estalviat 7.534 euros, un 45 per cent.

 

Segons la regidora de Festes i de l’Economia del Bé Comú, Laura Moreno, «els números demostren que es pot fer una gestió més eficient dels recursos públics. Fem més coses a un menor cost, per exemple hem estalviat molt en el lloguer de les disfresses. Els xiquets i xiquetes de Xirivella tenen garantida una vesprada plena d’il·lusió i molta màgia».

 

Cavalcades participatives

Ses Majestats comptaran amb la col·laboració d’un bon grapat d’associacions i col·lectius de Xirivella, com ara l’Associació d’Amics del Ball; l’Associació de Dones Africanes (Asimav); l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional de Xirivella (Adixi); el Centre Cultural Andalús; el Centre Cultural Castella-La Manxa; i l’Escola de ball, teatre, música i cant Sweet Dance.

També col·laboraran les comissions de la Falla de Sant Joan, Falla Mestre Serrano, Falla València Teodor Llorent – El Cano, Falla Sant Antoni, Falla del Mont de Pietat i la Falla Doctor Gómez Ferrer. A més a més, ses majestats tindran l’ajuda dels clavaris de Sant Ramon Nonat i Sant Vicent Ferrer – Mont de Pietat.

La Creu Roja de Xirivella i Protecció Civil se sumen al dispositiu especial coordinat per la Policia Local de Xirivella perquè tot transcórrega amb normalitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *