Alaquàs amb la formació

El Centre Municipal de Formació Francesc Ferrer Martí continua amb la seua tasca de formar per a l´ocupació als alumnes i les alumnes que participen als seus cursos. De fet, el passat 27 d’abril es va clausurar la primera fase del programa ‘Et Formem’, un contracte que combina la formació i el treball mitjançant obres o serveis comunitaris al municipi.

En total són 20 els alumnes i les alumnes participants en aquesta primera fase del programa. 10 especialitzats en activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, i altres 10 amb coneixement en neteja de superfícies i mobiliari d’edificis i locals.

La segona fase del programa de formació va fer que la setmana passada els 10 alumnes de jardineria que estaven formant-se i 10 nous alumnes, firmaren al saló de plens de l´Ajuntament, davant l´Alcaldessa d´Alaquàs els nous contractes per l’inici de la segona fase de formació. Es tracta, doncs d´una nova etapa amb la qual podràn perfeccionar les seues capacitats en l’instal•lació i el manteniment de jardins i zones verds i millorar els coneixements en materia d´atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.
Aquest programa segueix la línia de les polítiques municipals en materia de formació per a la inserción laboral.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *