Ajuntament i Falles sumen forces per a la celebració de les Falles 2022 a Paiporta

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la Regidora de Cultura i Festes, Esther Torrijos,  han mantingut una reunió amb representants de les sis comissions falleres de Paiporta i Junta Local per a ultimar els detalls de la celebració de les Falles de Paiporta de 2022, així com per a arreplegar i escoltar les seues inquietuds i necessitats.

Les Falles de Paiporta reprenen la seua celebració amb la major normalitat possible, després de dos anys en blanc marcats per la pandèmia. Tant des d’Alcaldia com des de Cultura s’ha transmés a la comunitat fallera paiportina les ganes i la gran il·lusió que hi ha entre la població per tornar a viure novament la festa josefina, així com la plena implicació i col·laboració de l’entitat local amb la festa.

“Totes i tots estem desitjant retrobar-nos novament amb la nostra festa i aquest serà l’any de les Falles. La família fallera paiportina ha fet un gran esforç i ara es mereix gaudir d’aquestes Falles plenament”, ha matisat l’alcaldessa.

La normativa de salut pública i sanitària actual permetrà realitzar amb quasi plena normalitat aquesta celebració, seguint les indicacions i recomanacions marcades per les autoritats sanitàries. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha demanat a les comissions la màxima col·laboració i implicació en l’aplicació de les mesures en vigor, com ara l’ús de mascareta en espais tancats o a l’exterior en aglomeracions.

La regidora de Cultura de Paiporta, Esther Torrijos, s’ha mostrat confiada en la bona marxa d’aquestes Falles i ha aprofitat l’ocasió per a animar a les comissions a “comunicar qualsevol qüestió que haja quedat pendent. Des de l’Ajuntament i les regidories de Festes i Cultura estem oberts a atendre a les falles amb qualsevol demanda per tal de fer que entre tots i totes tinguem unes bones festes”.