Alaquàs conmemorarà el 8 de març amb el I Duatló de la Dona

Alaquàs celebrarà el diumenge 8 de març el I Duatló de la Dona, un event esportiu organitzat pel club de Triatló d’Alaquàs Triculpelat, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alaquàs per promocionar aquest esport i commemorar el Dia Internacional de la Dona. Al mateix temps se celebrarà el I Duatló Vila d’Alaquàs en el que podrán participar tant dones com homes.

Advertisement

La prova ha estat dissenyada com una clara aposta per la iniciació a l’esport del duatló i triatló, especialment pensada per a les dones i per a les persones que volen començar a practicar aquesta modalitat esportiva. Cal destacar també el perfil de l’esportista experimentada que competirà per millorar les seues marques i preparar la temporada que començarà en breu.

 

El circuit transcorrerà pel centre de la ciutat i pel seu perímetre industrial i comptarà amb dues modalitats: Super Sprint sols per a dones i Sprint per a homes i dones. La primera modalitat, el Duatló de la Dona constarà d’una volta al primer segment de la cursa a peu de 2,5 quilòmetres, una volta al segment ciclista de 7 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu de 1,15 quilòmetres. L’eixida tindrà lloc a les 11:30 hores.

 

Pel que fa al Duatló Vila d’Alaquàs aquest constarà de dues voltes al primer segment de la cursa, amb un total de 5 quilòmetres, tres voltes al segment ciclista amb un total de 21 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu amb un total de 2,5 quilòmetres. L’eixida masculina tindrà lloc a les 9 hores i la femenina a les 9:05 hores. El lliurament de trofeus tindrà lloc a les 13:30 hores.

 

Les incripcions poden realitzar-se a www.triculpelat.com.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *