Alaquàs es proclama campió en totes les categories en el campionat autonòmic de Caiac Polo

El Caiac Polo ha estat el protagonista este cap de setmana dels esports a Alaquàs. El municipi va exercir d’amfitrió del XVIII Campionat Autonòmic de Caiac Polo que es va celebrar els dies 11 i 12 de febrer a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar. Un total de 75 esportistes i onze clubs valenicans es van desplaçar fins Alaquàs per viure este event esportiu ple d’adrenalina, esforç i esportivitat organitzat pel Club de Caiac Polo d’Alaquàs i la Federació de PIragüisme de la Comunitat Valenciana.

Un cap de setmana ple d’èxits per als d’Alaquàs tant pels trioms aconseguits pel club local com per la bona acollida i excel·lent organització. Els partits es van disputar el dissabte i diumenge diferenciats per categories: primera i segona divisió i subt-16. L’Alaquàs va aconseguir el títol de campió en les tres seccions. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor d’Esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats de lliurar els trofeus.

La Federació ha escollit Alaquàs per a la celebració d’este event perquè reuneix totes les característiques necessaries per a disputar este campionat i per la bona i gran disposició del club. L’organització ha decidit també que una de les proves nacionals es disputaran també a la localitat. L’event és una bona manera per apropar-se a este esport i conèixer com funciona.

El club de Caiac Polo d’Alaquàs està format per més de 50 esportistes de diferents categories: primera i segona divisió, equip femení, sub 23 i sub 16. Amb 19 anys d’història, el club ha collit importants èxits al llarg d’estos anys i ofereix també una escola de formació per a totes les persones que vulguen iniciar-se en este esport.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *